Aspergediner met aansluitend PopQuiz

Kaart wordt geladen...

DATUM/TIJD
Datum: 21/04/2015
Tijd: 17:45 - 21:15

LOCATIE
Naam locatie: Het Paradijs
Adres: Hoffland 33
Plaats: Mijdrecht
Provincie: Utrecht

EVENEMENT CATEGORIE√čN


Klik hier om terug te keren naar het agenda overzicht

Uitnodiging voor een heerlijk Aspergediner

Graag nodigen wij u uit voor de Kick-off bijeenkomst van de Stichting Tjitze Jelle Hesselius. De naamgever van de stichting, Tjitze is op 30 november jl. overleden. Hij is zijn gehele leven vrijgezel gebleven maar had een groep trouwe vrienden en een veel grotere groep kennissen. Jarenlang zijn er wekelijks kaartavonden bij hem thuis georganiseerd. Naarmate hij ouder werd besefte hij dat alleen zijn ook mindere kanten had. Tjitze zag dat ook bij andere alleenstaanden en vooral ook bij ouderen. Dat heeft hem doen besluiten om zijn nalatenschap in te zetten voor het bestrijden van eenzaamheid bij ouderen in De Ronde Venen.

Tjitze Hesselius was een markante persoonlijkheid. Hij heeft in zijn bijna 70 jarige leven heel veel maatschappelijk werk verricht rondom de voetbalvereniging VVM en daarna Argon. Hij was daar keeper, bracht lang de Toto rond, was jarenlang elftalbegeleider, organisator van wedstrijden in binnen en buitenland. En heel lang trouw supporter van Argon.

Deze eerste activiteit is ook gelijk om De Ronde Venen kennis te laten maken met de Stichting en andere alleengaande ouderen te attenderen op de mogelijkheid om een volgende activiteit bij te wonen.

Inloop: 17.45 tot 18.15 uur!
Aanvang: 18.15 uur!
Einde: 21.15 (of zo lang het gezellig is…)
Informatie: Simone Borgstede, 06 21 951 735