Varen op de Vecht = Vol

Kaart niet beschikbaar

DATUM/TIJD
Datum: 31/07/2018
Tijd: 10:00 - 14:00

EVENEMENT CATEGORIEËN


Klik hier om terug te keren naar het agenda overzicht

De vaartocht is helemaal volgeboekt!

Op dinsdag 31 juli a.s. organiseert de St. Tjitze Hesselius haar traditionele zomeruitje, deze keer gaan we varen over de Vecht. Tijdens de vaartocht langs de prachtige buitenplaatsen aan de Vecht worden de gasten getrakteerd op een lekkere lunch en hoort u van alles over de prachtige omgeving. Tegen 14.00 uur meren we weer aan in Maarssen waarna we weer naar huis vertrekken.

Tjitze Hesselius was een Mijdrechtenaar die zijn hele leven vrijgezel is gebleven. Toen hij ouder werd besefte hij dat het alleen zijn ook zijn mindere kanten had, dat zag hij bij zichzelf maar vooral ook bij andere ouderen. Dit heeft hem doen besluiten om zijn nalatenschap in te zetten voor de bestrijding van eenzaamheid bij ouderen in De Ronde Venen. 

Let op we gaan het een beetje anders doen!

Deze keer vertrekken 2 bussen vanaf verschillende locaties de gemeente, de deelnemers worden dus niet thuis opgehaald. U kunt opstappen in Mijdrecht, Wilnis en Vinkeveen. 

Bus 1 vertrekt vanaf het Raadhuisplein in MIjdrecht om 10.00 uur. Bus 2 staat klaar op het parkeerterrein van CSW en vertrek om 9.45 naar VInkeveen, daar stopt hij aan de Herenweg bij de parkeerplaats van Mariaoord. Hier vertrekt de bus om 10.00 uur. U moet dus op eigen gelegenheid naar èèn van de opstapplaatsen komen. 

De activiteiten van de stichting zijn voor alleengaande ouderen en gratis toegankelijk, aanmelden is wel verplicht. Dat kan via info@tjitzehesselius.nl of als u geen internet heeft via de Servicepunten. Vergeet bij het aanmelden niet door te geven waar u op de bus stapt! Bij deze activiteit is een beperkt aantal deelnemers mogelijk , hier geldt vol = vol.