Stichting Tjitze Hesselius

Op 30 november 2014 is Tjitze Jelle Hesselius overleden. Tjitze is zijn gehele leven vrijgezel gebleven. Hij had een groep trouwe vrienden en een veel grotere groep kennissen. Jarenlang zijn er wekelijks kaartavonden bij hem thuis georganiseerd. Naarmate hij ouder werd besefte hij dat alleen zijn ook mindere kanten had. Hij zag dat ook bij andere alleenstaanden en vooral ook bij ouderen. Dat heeft hem doen besluiten om zijn nalatenschap in te zetten voor het bestrijden van eenzaamheid bij ouderen in De Ronde Venen.

Tjitze Hesselius was een markante persoonlijkheid. Hij heeft in zijn bijna 70 jarige leven heel veel maatschappelijk werk verricht rondom de voetbalvereniging VVM en daarna Argon. Hij was daar keeper, bracht lang de Toto rond, was jarenlang elftalbegeleider, organisator van wedstrijden in binnen en buitenland. En heel lang trouw supporter van Argon.

Aanmelden?

De stichting organiseert door het jaar heen verschillende activiteiten, u kunt zich alleen aanmelden per activiteit. Deelname is gratis maar vol = vol.

Bekijk activiteiten

Stichting